İçeriğe geç

Dar Kesim Ne Demek

Dar kesim ne denir?

Slim fit veya vücudu saran kesim, vücuda tam oturan bir kalıbı ifade eder. Slim fit kıyafetlerin kol, kalça, bacak ve bel kısımları akmaz; aksine kumaş ve dikiş tekniği sayesinde vücuda sıkıca yapışır.

Rahat kesim ne demek?

Rahatlık: Vücudu sıkmayan ama saran bir yapıya sahip olduğundan kıyafetlerinde rahatlığı tercih eden kişiler için ideal bir seçenektir. Bu desenle kıyafetlerde daha rahat ve hareket etmek daha kolaydır.

Slim fit dar mı?

Slim fit kıyafetlerin bir diğer önemli özelliği ise normal fit kıyafetlere göre daha ince ve dar olmasıdır. Normal fit klasik bir kesime sahiptir ve vücut ölçülerine göre yapılan bir giyim tarzıdır. Slim fit ise daha modern ve daha dar kesimli bir tarzdır.

Bol kesim ne demek?

Bol paça pantolonlar teorik olarak “Rahat” ve “Loose” adı verilen iki kalıbın birleştirilmesiyle oluşturulur, yani geniş bir kesim anlamına gelir, ancak aynı pantolon tipinin çok farklı kombinasyonlarıyla çok farklı görünümler elde etmenize olanak sağlayan tamamen kendine özgü bir kesim modeline sahiptir.

Dar kesim nasıl oluyor?

Slim fit olarak da adlandırılan slim fit, vücuda sıkı bir şekilde oturan ve onu sıkıca saran bir giyim kalıbıdır. Bu tür giyim, vücut hatlarınızı görünür kılarken rahat hareket etmenizi sağlar.

Geniş kesim ne demek?

Plus size ne anlama geliyor? Plus size, İngilizce’de “büyük beden, bol kesim” anlamına gelen bir terimdir. Moda dünyasında, vücut ölçülerinden daha büyük ve bol olan kıyafetleri ifade eder. Beden kısıtlaması olmadan geniş ve rahat bir stil sunar.

Rahat kesim tişört nedir?

Normal kesim, vücut hatlarının çok sıkı veya çok gevşek görünmesine neden olmadan kolay bir uyum sağlar. Bu genellikle hem rahat bir uyum hem de büyük bir hareket özgürlüğü sağlar, böylece kullanıcılar fiziksel aktivitelerini veya günlük işlerini yaparken kısıtlanmazlar.

Regular fit dar kesim ne demek?

Pantolon kesimi: Regular fit pantolon: Bacaklarda ve kalçalarda daha fazla hareket özgürlüğü sunar. Günlük kullanım için idealdir. Slim fit pantolon: Bacaklarda ve kalçalarda daha dar kesimlidir.

Relax kesim ne demek?

“Rahat” kelimesi “rahat” anlamına gelir. Rahat kesim giysiler bol, rahat ve düz kesimlidir ve hareket etmek için bolca alan sağlar. Rahat kesim terimi genellikle rahat giysileri tanımlamak için kullanılır. Büyük ve bol giysiler rahat kesim terimiyle tanımlanır.

Slim mi daha dar skinny mi?

Skinny jean’den önceki son seviyede slim taper vardır. Üst kısım dar kesimlidir ve diz altında daha da darlaşır. Uyluklarınız hacimliyse skinny jean’ler tam size göre! 19 Temmuz 2022

Slim fit kimlere yakışır?

Slim fit pantolonlar belden ayak bileklerine kadar tüm vücudu rahatça saran, kalçaya (bel ve kalça birlikte kalça demektir), uyluk ve bacaklara sıkı bir şekilde oturan, zayıf veya biraz daha zayıf erkeklere hitap eden pantolonlardır.

Regular mı comfort mu?

Regular Fit’te vücudunuza biraz daha rahat oturduğunu göreceksiniz. Comfort Fit’te ise tam bir rahatlık ve dolgunluk hissedeceksiniz. Gömleğin deseni, gömleğe tıklandığında açılan ayrı bir sayfanın sağ tarafındaki “Özellikler” bölümünde en üstte belirtilir.

Dar kalıp ne demek?

Slim fit kelimesi vücuda daha yakın oturan daha dar kesimli bir giysi anlamına gelir. Bu kesim giyildiğinde rahat ve şık bir görünüm sunar.

Lob kesim ne demek?

Lob saç modelinde, saç bob kesiminde olduğu gibi tamamen küt kesilmez. Enseye düşen saç tutamları daha kısa ve küt kesilirken, ön kısımlar daha uzun bırakılır. Başka bir deyişle, ense hizasında düz kesilen saçlar doğal bir eğimle öne doğru uzar.

Regular kalıp nasıl?

Regular fit pantolonlar normal bel ölçüsüne sahip, kalçayı çok fazla vurgulamayan ve belden bacaklara doğru düz olan pantolonlardır. Günümüzde birçok kombinde kullanılan pantolon kalıpları olduğunu söyleyebiliriz.

Skinny kesim ne demek?

Skinny jean, son yıllarda kadınların günlük kombinlerinde sıkça tercih ettiği bir kot kesim türüdür. Kelime anlamı Türkçe’ye “dar kot” olarak çevrilebilir. Skinny jean’lerde kullanılan kumaşın özelliği ise tamamen sert bir denim kumaş olmamasıdır.

Basic kalıp dar mıdır?

Basic desenler genellikle sade giyim ürünleri için kullanılır. Aynı zamanda sade ve düz bir kesim olarak da adlandırılabilir.

Konik kesim nedir?

Relaxed Fit: Düz paça ve orta yükseklikte bel ile bol kesim. Tapered Fit: Dizden eteğe doğru daralan geniş bel, şık bir görünüm sağlar. Regular Fit: Düşük bel ve düz paça.

Tailored kesim nedir?

Kişiye özel dikim slim fittir.16 Temmuz 2018Kişiye özel dikim slim fittir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Şahinbey Escort