İçeriğe geç

Aktif Bank Olayı Nedir

Aktif Bank ne kadar güvenli?

Aktif Bank İnternet Bankacılığı üzerinden Aktif Bank’a gönderdiğiniz tüm bilgiler gönderilmeden önce otomatik olarak SSL protokolü kullanılarak şifrelenir ve yalnızca doğru alıcı tarafından şifresi çözülebilir. Bu işlem sayesinde bilgilerin gizliliği ve bütünlüğü iki yönlü doğrulama ile korunur.

Aktif Bank’tan mesaj geldi ne yapmalıyım?

Kaynağı bilinmeyen veya şüpheli e-posta ve SMS bildirimleri almanız durumunda durumu derhal 0850 724 30 50 Aktif Bank İletişim Merkezimize bildirebilirsiniz.

Aktif Bank hangi bankaya bağlı?

Aktif Bank, 1999 yılında Çalık Holding bünyesinde kurulan, 2007 yılında yeniden yapılandırılan ve 2008 yılında ismi Aktif Bank olarak değiştirilen Türkiye’nin özel sermaye yatırım bankasıdır.

Aktif Yatırım Bankası’nın sahibi kim?

Çalık HoldingAktif Banka / Ana Ortaklık

Aktif Bank CEO Su kim?

Ayşegül Adaca Oğan (Ocak 2021–)Aktif Bank / CEO

Aktif Bank ne kadar faiz veriyor?

Bono’da %48 faizle günlük gelir! Herkesin büyük, hiç bitmeyen bir “rica ederim” faizi var.

Aktif Bank kredi kapatma nasıl yapılır?

Çekilme bildiriminiz 0 850 724 30 50 numaralı İletişim Merkezimiz aracılığıyla bankamıza iletilmelidir. Kredinin iptalinizden itibaren 30 (otuz) gün içinde geri ödenmesi gerekir. Ödeme gününüzde nihai tutarı öğrenmek için 0 850 724 30 50 numaralı İletişim Merkezimiz ile iletişime geçmelisiniz.

Aktif Bank PTT mi?

Aktif Bank, Türkiye genelinde PTT ile hizmetinizde! Türkiye’de PTT ile online entegrasyon sunan ilk banka olan Aktif Bank, hesaplarınızdan anında işlem yapma ayrıcalığını sizlere sunuyor.

Aktif Bank kredi verir mi?

Aktif Bank’tan tüm ihtiyaçlarınız için kredi alabilirsiniz. Aktif Bank’ta her ihtiyaca uygun kredi bulunur. Bakiyenizi hesaplayın ve hemen kullanın.

Aktif Bank devlet bankası mı?

Yeni nesil bankacılık anlayışıyla alternatif dağıtım kanalları üzerinden faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük özel sermaye yatırım bankasıdır.

Aktif Bank kredi kartı var mı?

Passo kredi kartıyla kart ücreti ödemezsiniz! Passo kredi kartıyla yurtiçi ve yurtdışında ELECTRON veya MAESTRO logolu ATM’lerden 7 gün 24 saat nakit çekebilirsiniz.

Aktif Bank para nereden çekilir?

⦁ N Kolay Banka Kartı ile Türkiye’nin tüm ATM’lerinden 7/24 ücretsiz para çekebilir veya yatırabilirsiniz.

Aktif Bank nereye şikayet edilir?

Aktif Bank’ın iletişim merkezine yurt içinden 0850 724 30 50, yurt dışından ise +90 850 724 30 50 numaralı telefondan 7/24 ulaşabilirsiniz.

Ahmet Çalık kimdir Aktif Bank?

1958 yılında Malatya’da doğan ve 1930’dan bu yana tekstil sektöründe faaliyet gösteren bir ailenin üyesi olan Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, tekstil sektöründeki ilk kişisel girişimlerine 1981 yılında başladı.

Aktif Bank müşteri hizmetlerine nasıl ulaşılır?

Aktif Bank İletişim Merkezi’ne nasıl başvuruda bulunabilirim? Aktifbank İletişim Merkezimize 0850 724 30 50 numaralı telefonu arayarak ilgili menü öğesini seçerek ulaşabilirsiniz.

Hangi banka daha güvenli?

Bankalar arasında İş Bankası yüzde 13,4 ile ikinci büyük banka olurken, üçüncü banka yüzde 9,7 ile Garanti BBVA, dördüncü banka ise yüzde 7,5 ile Yapı Kredi oldu.

Banka kasası ne kadar güvenli?

Kasada saklanan tüm varlıklar gizlilik ilkesiyle korunur. Bu özellikleriyle kasalar büyük güvenlik sunar. Ayrıca, kasada saklanan varlıklar hırsızlık veya yangın durumunda tam banka garantisine tabidir.

Aktif Bank bono güvenilir mi?

N Kolay Bill güvenilir mi? N Kolay Bond, vadeli mevduat hesabı gibi güvenilir bir yatırım aracıdır. N Kolay Bill satın aldığınızda herhangi bir işlem ücreti ödemezken, tahviliniz elinizde olduğu sürece Aktif Bank’tan EFT ve havale gibi bankacılık işlemlerinizi ücretsiz yapabilirsiniz.

Hangi özel banka çöktü?

Türkiye’deki kesintilerden etkilenen bankalardan biri de Denizbank oldu. Banka müşterileri işlemlerini gerçekleştiremediklerini bildirirken, Denizbank’ın sosyal medya hesabından bir açıklama yapıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir