İçeriğe geç

Nasıl Abiye Zayıf Gösterir

Hangi model abiye zayıf gösterir?

Hangi abiye elbise modeli sizi zayıf gösteriyor? A kesim modeller: A kesim abiye elbiseler, kalça kısmında daha geniş, bel kısmında daha dar olan, vücudu daha uzun ve ince gösteren abiye elbise modelleridir. … Balık model: Balık kesim abiye elbiseler vücudu sararak ve aşağıya doğru genişleyerek zarif bir görünüm yaratır, daha ince bir görünüm yaratır.

Kilolu olanlar nasıl abiye giymeli?

Abiye elbise renk seçimi kilolu kadınlar için oldukça önemlidir çünkü doğru renk seçimi vücut hatlarını dengeleyip daha şık bir görünüm yaratabilir. Siyah, lacivert ve koyu mor gibi koyu tonlar vücutta inceltici ve dengeleyici etkiye sahiptir.

Göbeği olanlar nasıl abiye tercih etmeli?

Karnınız varsa nasıl bir gece elbisesi seçmelisiniz? Karnınız varsa bel bölgesini gizleyen empire veya A kesim gece elbiselerini tercih etmelisiniz. Drapeli veya büzgülü modeller göbeği gizlerken, V yakalar veya uzun kollu detaylar vücudun daha dengeli görünmesini sağlar. Kemer takmayarak rahat ve şık bir görünüm elde edersiniz.

Hangi tip elbise zayıf gösterir?

Belinize oturan elbiseler seçin. Belinizi vurgulayan ve belinize oturan elbiseler, karın bölgenizi gizlemek ve daha ince bir görünüm yaratmak için idealdir. Yüksek belli elbiseleri tercih edin. Yüksek belli elbiseler bacaklarınızın daha uzun görünmesini sağlar ve karın bölgenizi dengeler.

Saten abiye zayıf gösterir mi?

Gerçekte olduğunuzdan daha kilolu görünmenize neden olacağı için kaçınmanız gereken bazı kumaş türleri vardır. Örneğin; saten kumaştan yapılmış elbiseler, vücut hatlarınızı daha fazla vurgulayacağı için zayıf görünmek isteyenler için uygun değildir.

Hangi renkler zayıf gösterir?

Siyah, sizi zayıf gösteren renklerden biridir. Ancak siyahın aksine koyu kahverengi, lacivert ve benzeri renkler de size zayıf bir görünüm kazandırır.

Kruvaze elbise kilolu gösterir mi?

Kilolu kişilerin tercih edebileceği çift düğmeli yaka tasarımları arasında düz ve sade tasarımlar yer almaktadır. Bu tasarımlar fazla kiloları gizlemeye ve sade bir görünüm sağlamaya yardımcı olur. Ayrıca kilolu kişilerin tercih edebileceği çift düğmeli yaka ceketlerde dikey çizgiler veya koyu renkler daha az hacimli görünmelerini sağlar.

Kalın kollar nasıl abiye giymeli?

Kalın kollarınız varsa kollarınızı ustaca kamufle eden modellere odaklanmalısınız. Uzun veya üç çeyrek kollu elbiseler kolları daha ince gösterir ve aynı zamanda şık ve zarif bir hava yaratır. Şifon veya dantel gibi hafif, şeffaf kumaşlar bu tür gece elbiselerini seçmek için idealdir.

Uzun boylular nasıl abiye giymeli?

Uzun boylu kişiler vücut hatlarını dengelemeye ve boylarını vurgulamaya dikkat etmelidir. Vücut tipinize göre gece elbisesi seçerken V yaka veya tek omuz yakalı gece elbiseleri şıklık katar ve boyu kısaltmadan zarif bir görünüm yaratır.

Abiye elbisede göbek nasıl saklanır?

Midenize asla yapışmayan, göğüs bölgenize ve kollarınıza uyan, ancak mideyi sarmadan rahatça aşağı inen kıyafetler tercih edilmelidir. Mide ve göbek, göğüslerin altında gevşekçe oturan elbiselerle en iyi şekilde gizlenir. Ayrıca, elbiselerin ve bluzların drapeleri varsa, bu bölgeyi gizlemeye yardımcı olur.

Baseni olan kadınlar nasıl abiye giymeli?

Şimdi kalçalı kadınların uzun gece elbiseleri seçerken dikkat etmesi gereken 5 unsuru ve ipuçlarını inceliyoruz. Kloş etekli gece elbisesi modelleri seçin. … Balık etek modellerinden uzak durun. … Saten kumaşlar yerine gabardin kumaşları tercih edin. … Kalem eteklerden uzak durun. … Desenler yerine düz renkleri tercih edin.Daha fazla makale…•17 Ağustos 2023

Kilolu kadınlar nasıl elbise seçmeli?

Kilolu kadınlar gece elbiselerini nasıl giymeli? Kalçalarınızda sorun varsa, bol kesim gece elbiseleri tercih etmelisiniz. … Göğüsleriniz büyükse ve göğüslerinizin küçük görünmesini istiyorsanız, düşük kesim gece elbiselerinden uzak durmalısınız. Beliniz fazlaysa, iki tonlu gece elbiseleri sizin için idealdir. •18 Ocak 2023

Kilolu bir insan nasıl abiye giymeli?

Kilolu kadınların abiye elbise seçerken dikkat etmesi gereken 8 altın kural! Vücut şeklinize uygun bir abiye elbise modeli seçin. … Bel kıvrımınızı vurgulayın. … Küçük desenlerden uzak durun. … İç çamaşırı giyerken dikkatli olun. … Ayarlanabilir modelleri tercih edin. … Yakaya uygun seçimi yapın. … Dikey desenler kullanın.Daha fazla makale…•14 Aralık 2022

Bol giyinmek zayıf gösterir mi?

Olduğunuzdan daha zayıf görünmek için yapılan yaygın bir hata olarak kabul edilen bol giyinmek, vücut tipinizi iyi analiz etmezseniz kilolu görünmenize neden olabilir. Çok dar kıyafetler giymek de aynı etkiyi yaratabilir.

Hangi kumaş elbise zayıf gösterir?

Zayıf Görünmenizi Sağlayacak Kumaş İsimleri: Kilolu bir kadın kıyafet seçerken krep, viskon, şifon, kaşmir ve pamuk gibi kumaşlardan üretilen modelleri tercih ederek daha zayıf ve şık bir görünüme kavuşabilir.

Hangi abiye kumaşı zayıf gösterir?

Şifon, kaşmir, viskon ve krep kumaşlar için doğru renkler. Koyu renklerde kaşmir, viskon, şifon ve krep kumaşlar seçmek sizi zarif ve ince gösterecektir.

Zayıflar nasıl abiye giymeli?

Zayıf bir kadını daha zayıf gösterecek bir gece elbisesi modeli yoktur. Ancak her gece elbisesi modeli zayıf vücuda sahip kadınlara uygun değildir. Bu nedenle seçimlerinizde ciddi sorunlar ortaya çıkabilir. Zayıf bir vücuda sahipseniz büyük motifli, büyük desenli veya büyük işlemeli gece elbiseleri giymelisiniz.

Beli kalın olanlar nasıl abiye giymeli?

Abiye elbise nasıl giyilir sorusuna cevaben bordo ve lacivert abiye elbiseler tercih edilirken, kalın bele sahip olan kadınlar daha dökümlü ve beli vurgulayan abiye elbiseleri tercih etmelidir. Yeşil ve koyu tonlar tercih edilirken, diğer renklerde olduğu gibi beli saran uzun ve dökümlü kumaşlar tercih edilmelidir.

Kalın kollar nasıl abiye giymeli?

Kalın kollarınız varsa kollarınızı ustaca kamufle eden modellere odaklanmalısınız. Uzun veya üç çeyrek kollu elbiseler kolları daha ince gösterir ve aynı zamanda şık ve zarif bir hava yaratır. Şifon veya dantel gibi hafif, şeffaf kumaşlar bu tür gece elbiselerini seçmek için idealdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir